K
Puomi: Ekan kerran tehtiin alastuloa. Oli vähän kiire herra K:lla (oli istunut autossa alkeisryhmän kouluttamiseni ajan). Mutta pari kertaa tehtiin ja alastulolla pysyminen oli hienoa. A:n treenaaminen on selvästi jäänyt mieleen. Oliskohan se parempikin opettaa niin? Ainakin tässä tapauksessa luulisin niin.
Myöhemmin Kalevi sitten karkasi kokoon kasatulle puomille ja tuli puolestavälistä alas (ihan samalla tavalla muuten kun Tinka joskus!!?). Piti sitten korjata se hihnan kanssa. Ylösmenon tein samalla tavalla kuin A:nkin ylösmenoa on tehty. Siis etutassut kontaktille ja siitä jatketaan vasta luvalla. Vähän taisi kyllä Kalevia ihmetyttää (ei mun mielestä hirvittänyt) puomin päällä oleminen. Ei tehty kuitenkaan toista kertaa. Kalevi tahtoo edetä tässä agilityssa paljon nopeammin kuin mun mielestä olis hyväksi.

Kepit: Jibiii!!! Nyt se keksi sen! Ei se nyt ihan yksin menny, mutta silmissä syttyi sellainen ahaa!-valo. Eikä niitä olla kokeiltu kun alle kymmenen kertaa.

Hypyt: Oho. Nyt minä hölmöilin. Luulin ihan että koira osaa 90 asteen käännöksen ja tehtyäni sen muistin, ettei sitä olla koskaan edes kokeiltu. Ja se sitten osoittautuikin huomattavasti vaikeammaksi kuin valssi. Miksiköhän mä en tehny sitä targetilla? Ehkä koska olen vaan noviisi.

O
Puomi: Mister O ei todellakaan osaa puomin kontakteja two on-two off -menetelmällä. Eikä pysy siellä. Miksei A:n kontaktilla pysymistreenit ole vaikuttaneet siihen, niinku Kaleville? Olli ei ole Kalevi.

Keinu: Ei se pysy keinunkaan kontaktilla.

Kepit: Aivan loistavia pujotteluita. Sain juosta ja irrota huomattavan paljon ja O vaan kepitteli (tosin huutaen kovaa samalla..). Muutama oikein hieno sisäänmenokin. Mutta pari aika surkeaakin esitystä. Ysikympin kulma hypyltä kepeille ei onnistunut.

Hypyt: Pitkän kontaktilla olemisen jälkeen seuraavat kaksi hyppyä meni järjestään v***iks. Kerää siellä paikallaolossa niin paljon painetta, ettei keskity vähään aikaan yhtään.