PK-SM takana ja fiilis on loistava! Käyttöhukkien Kaisa ja Heta tekivät 95p. tottiksen ja me ollaan niiiin ylpeitä...
Kansallisten lajien tottisten katseleminen oli hyvin valaisevaa ja tuli hyvin vahva tunne, että Olli olisi pystynyt tekemään tottiksen jolla noissa kisoissa olisi päässyt maastoon. Olisiko minun hermot antaneet myöten, sitä ei tiedä...
Sen sijaan suojelun kultamitalistipari Mia & Helge tekivät sellaisen esityksen, ettei meinannut uskoa silmiään. Huhhuh.

Skogsterin tottiksesta huumaantuneena menin sitten maanantaina tekemään Ollille ja Kaleville kisanomaisen suorituksen. Ensin tein kentällä kaavion ilman koiraa, koittaen matkia Mian tapaa seurauttaa koiraa.. (hullu mikä hullu...) Pojat huusivat autossa hulluina, kun näkivät mun tekevän tottista näkymättömän koiran kanssa...  :-))
Ja Ollihan sitten yllätti tekemällä hemmetin hienon tottiksen! Aina estenoutoon asti, jolloin kentälle tuli muita. Se pirulainen meni ja kiersi esteen takaisin tullessaan. Korjattiin se tiukalla asenteella ja loppuun eteenmeno kupille. Tästä tuli hyvä mieli.

Kalevi teki yhden seuraamiskaavion (melkein ilman palkkaa) ja jäävät ja loppuun myös eteenmenon kupille. Olishan sillä BH:n saanut, mutten halua sellaista seuraamista mennä mihinkään esittämään. Jotain tarttis tehrä. Jos jaksais.