O
Ollilla on aika paha flu. Se tuli ensin Tinkalle, sitten Kaleville ja nyt se rassaa mister O:ta. Mutta eipä ole piiiitkään aikaan niin hienoa seuraamista nähty kun tänään! Olli jotenkin tuntui oikein nauttivan touhusta. Kummallista, onko kipeänä treenaaminen kivaa? Piti ottamani ihan vaan parit irtoliikkeet, mutta sillä oli niin hirveä into, ettei voinut antaa olla. Ei sohlannut yhtään, mutta ei myöskään pätkinyt keskittymisessään. Vau, ollapa se tuollainen aina. (siis ei kipeä, vaan keskittyvä..)

K
Tehtiin systerin kanssa lähitottista -eli kuonot lähekkäin, mutta kontaktit omaan mammaan. Kummallisen paljon tämä Kalevia ahdistaa. Mutta vielä onneksi väistää juuri oikeaan suuntaan, eli minuun. Pitäisi ottaa tähän vielä naksu mukaan, ja kun painaa itsensä mun jalkaa vasten -naks ja palkka.
Metrin hyppy menee hyvin, samoin A-este. Estenouto sujui hyvin matalalla A:lla, muttei sitten kisakorkealla. Pitäisikö tämä jo ottaa asiakseen opettaa?! Vai saako hohhailla tämänkin asian kanssa vielä pari vuotta...