No niin, tuli jo noottia kun sivut ovat olleet hiljaiset..

Jos jotain selityksiä saa esittää, niin koiranohjaaja/blogin kirjoittaja on valitettavasti luisunut välillä muiden kuin koira-asioiden pariin. (hyi kamala!)
Opiskelu on vienyt kalenterista kohtuuttoman ison kakun; näin keväällä tuntuu aina tulevan vähän kiire. (Teen muuten pienimuotoista tutkimusta Koiramme-lehdestä! Ehkä joskus jossain julkaistavaksi... :-))
Eikä harrastelijateatterin päänäyttelijä ole oikein voinut luistaa esityksistä...

Noh, seliseli.

K
Koska treeni-into on ollut hieman kadoksissa, on tehty pieniä juttuja. Irtoliikkeitä, miniseuraamisia ja sivullaoloja.
Luoksetulon perusasentoa väännetty kotona ruokakupilla, ja kyllä on tuottanut tulosta! Keittiötottis rulez! Asento nyt kohtuullisen varma; saa silittää päätä ja heiluttaa käsiä ym., eikä K:n pylly nouse.
Viime viikolla vaihdettiin ruokakuppiliikkeksi nouto. Ei (vielä) kapulalla, vaan Ollin rullalla. Alkuun aikamoista pureskelua ja hätäilyä, mutta kyllä se luoksetulon perusasennon vääntö oli saanut aikaan sen, että herra K pysyi oikeassa paikassa, ihan liikkumatta.
Eilen vein kädet jo melkein kiinni rullaan ja tuntuu, että K pikkuhiljaa ymmärtää sen, ettei sitä saa mälvätä. Oon ihan tylysti vaan murahtanut/kieltänyt kun leuat liikkuu.
Täytyy kyllä aika äkkiä vaihtaa se johonkin paksumpaan pötkelöön, että oppii missä kohtaa hammaskalustoa kapulan pitää sijaita. Siis ettei valu kurkkuun tai killu etuhampaiden välissä. Sinne keskimmäisten legojen väliinhän on jätetty ihan oma kolo kapulaa varten..

Seuraamisessa pitäisi nyt ihan tosissaan alkaa tekemään sille vasemmalle kädelle jotain. Perhanan koira irtoo heti, kun heilutan vähänkään kättä. Siis imuttamisesta eroon ja vähän äkkiä! (ts. olis pitänyt päästä jo aikoja sitten)

O
Mister O jaksaa yllättää, joka päivä. Välillä lyö niin tyhjää, ettei voi kuin nauraa. Olli mm. unohti miten agilityn kontakti tehdään (ihan muutama vuosi on tehty samalla tavalla, samalla käskyllä), kummasta luukusta autohäkkiin mennään; kiinni- vai aukiolevasta, mennäänkö autoon -käskyllä sisälle kotiin vai autoon ja tänään sen mistä aamuruoka löytyy kun tullaan takapihalta sisälle (myös tämä rutiini ollut käytössä jo puolitoista vuotta). Dementiaa?

Tottis ja kaikki tekeminen on Ollista aina vaan kovempi juttu. Mun hermoja välillä koettelee se älytön joka kohdassa vuotaminen.

Hyvin vahvasti tekee mieli luovuttaa sen edistämisen kanssa ja antaa siitä tulla ne pongomenetykset mitä tulee. Onhan se paikka aina välillä parantunutkin, mutta mun nähdäkseni sekin on aika pitkälti vuotamista. Ja mulle tulee aina niin p***a fiilis sitä vääntäessä.