K
Ollin agin jälkeen päätin ottaa Kaleville pk-hyppyä. Tokohyppy on mennyt hienosti ja sitä jauhettiin nyt niin, että tulis takaisinkin hypyn. Eteenhyppy ja luoksetulo hypyt meni hyvin, mutta oli vaikea ymmärtää se molempiin suuntiin hyppääminen.

Sitten sitä pk-hyppyä. (tokohyppy koostuu laudoista ja on alhaalta auki, pk-hyppy pelkkä tumma seinä) Ja se olikin sitten aivan käsittämätön. K ei vaan kerta kaikkiaan ymmärtänyt mitä siltä halusin. Käskyn kuultuaan kiersi tai jäi paikalleen ihmettelemään, että mitä hittoa...?
Laitoin tokohypyn (joka on siis myös 100cm) ihan pk-hypyn viereen ja tein sitä siinä. Pari kertaa kiersi sitten senkin >lautoja pois, eli hyppy matalammaksi > meni hyvin >hyppy takaisin metriseksi. Sitten koitin saada hyppäämään pk-hypyn kohdalta. Ei, ei sitten niin millään.
Mietin pääni puhki, että miten mä saan sen käsittämään, että siitä todella VOI mennä yli -ihan yhtä hyvin kun siitä kymmenen sentinkin päästä.
No, sitten mentiin taas OPM-koulutuksen säännöillä ja nostin herra K:n esteen yli. Otin siis syliin ja kuljetin koiran toivotunlaista lentorataa pitkin ja sitten annoin hypätä alas ja targetille. Toisen kerran samalla tavalla ja kolmannella kerralla K oli jo ihan täpinässä menossa itse! Se oli siis sillä selvä! Taas kerran siis: "No, olisit nyt HETI sanonut!"
Hauska eläin. :-)

Ruokakuppitottiksessa pidin jo rullasta sormenpäillä kii! Jibii!!